Gamla Konsum

Gamla Konsum

tisdag 1 maj 2012

Våren är en hektisk tid!

Helt plötsligt en dag var det vår och allt ska göras, helst i går... Detta faktum samt min långdragna förkylning och därmed eftersatt arbete har medfört alltför glest mellan blogginläggen. Lovar att skärpa mig ... Börjar med att visa lite av de saker som vi fått av snälla vänner och bybor.I ett tidigare inlägg visade jag en kaffetermos som vi fick av någon okänd. Nu har vi fått kaffe. Oöppnade förpackningar som blir perfekt i affärshörnan. Tack Jöns för dessa.
När min dotter flyttade till Västerås för 2 veckor sedan blev det en soffa över. Naturligtvis förbarmade vi oss för denna. Ursprungligen har den varit grå/grön men hon hade målat om den i svart. Vojne vojne... ungdomligt oförstånd!! Får se om vi kan återställa den till original.
Kia, heter en vän sedan några år, som nu håller på att städa ur några gömmor på sin gård. Hon kommer med den ena överraskningen efter den andra. Här en liten sås eller smörkanna.
En babylift i jättefint skick. Det som skymtar i är gamla julgransprydnader.En stor teakskål gjord av Stig Sandkvist. Det är även han som gjort ljusstakarna. Jag gillar verkligen hans alster. De är både uppkäftiga och mjuka i sin design.  Fortsättning följer, för Kia  kom med  mer saker.

7 kommentarer:

 1. Om din dotter har flyttat till Västerås, och om hon gillar loppis tänkte jag bara tipsa om Arosmarknaden som är nästa helg på Johannisgergs flygplats, lördag kl 07.00-17.00 och söndag 07.00-15.00. Det är egentligen en motormarknad, men de har massor med andra prylar också!Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Skall vidare befodras...

   Radera
 2. Kul med obrutna förpackningar...kommer att passa bra på hyllorna!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som synes så blir det en mixed affär! ICsum eller KonCA... Blir för mösamt att bara samla på Konsumprylar!!

   Radera
 3. Åååh, hur kunde hon överge pinnsoffan? Har ni inte plats med den så kan den gärna få bo hos mig. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dels hade jag väl gett henne en vink om att den skulle passa bra hos oss dels så sålde de allt för att starta på nytt.

   Radera
 4. Pinnsoffan! Behöver jag säga mer...

  SvaraRadera