Gamla Konsum

Gamla Konsum

tisdag 10 april 2012

Helgens inköp!

Vi åkte ut på en kortare loppisrunda, i brist på annat göra, i snålblåst och snöslask. Vi begav ner till Viksjö, Bispgården och hade tänkt hälsa på i Graninge. Tyvärr kom vi dit efter de stängt så ... vi får göra om resan senare.
Vet inte riktigt vad som skett med mig men jag hittar sällan något jag vill ha. Vänder och vrider på prylarna för att sen ställa tillbaka dem på hyllan. SUCK! Alltså inga större inköp under denna helg!


Reklamskyltar i papp. Ska få pryda min "lilla" affärshörna.


Båda var i nyskick. Man har aldrig fällt ut stödet bak.


Ett par mockahandskar i mossgrönt tyckte jag kan passa så här under våren.( Bara den kommer nångång...)


En kaffetermos i favoritfärgerna gult-svart. Ingen tillverkare finns angiven. Nån som vet ??


 Å så här i hockey slutspelstider så får den piffas upp lite... Ikväll är det ju 1:a finalmatchen mot Brynäs så... HEJA SKELLEFTEÅ!!!


15 kommentarer:

 1. Kul att se!

  Jag saknar Kronolja. Den gick att använda till allt. Förpackningen såg dock annorlunda ut när jag var liten med klart glas och rektangulär form som jag minns den.

  Daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag minns densamma. Den här på skylten är förmodligen äldre.

   Radera
 2. Mycket eleganta handskar! Och jag börjar mig ana varför Elisabeth gillar gult och svart så mycket.. Hon är en smyyyg AIK:are! Dessutom är det hon som spelar på mina hockeyspel nu och jag får inte vara med. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde väl tro det!! Är man norrlänning så har vi inte nå annat att hejja på!

   Radera
 3. Jag tycker visst att du gör fynd, handskarna var grymma!

  SvaraRadera
 4. Ibland har jag också perioder när jag blir väldigt "kinkig" med vad jag loppis-shoppar, allra helst när jag håller på att t.ex röja i källaren. Man tycker att man samlar på sig för mycket...sedan går det över efter det att man har stuvat ihop sakerna fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där har jag nog svaret. Omsorteringen på nedre plan och beslutsångesten över vad och hur man skall ha det...

   Radera
 5. Jag är alltid lika svag för för de färgstarka reklamskyltarna :) Det blir med spänning att se din "affärshörna" i helhet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hörnan växer fram så sakteliga. Visas så småningom.

   Radera
 6. snygga reklamskyltar. jag har ett par stycken själv, gillar verkligen äldre reklam. vill se affärshörnan sen ju! du som har en hel affär behöver väl förresten inte bara ha en hörna? hehe.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessto större utrymme dessto fler ideer om vad man ska ha de till.

   Radera
 7. Dina fynd var väl inte så illa. Kul med reklamskyltar till din butikshörna.

  SvaraRadera
 8. hejsan.
  hittade hit av en slump, då jag "googlade" på godisställ! är i åsarna ibland, fast det är långt mellan gångerna. minns konsum butiken...kul med en blogg om den.
  jag är ute efter ett gammalt godisställ, så om, om, om....ni skulle vilja sälja det fina ni har....så hör gärna av er till mig. eller kanske till min morbror c.lindahl som bor i byn.

  mvh madelene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen. Har inte tänkt sälja stället ialla fall inte för närvarande. Om jag springer på ett till så hör jag av mig.(eller Conny) Det är väldigt praktisk att ha i köket. Jag har mjöl och gryner i mitt.

   Radera