Gamla Konsum

Gamla Konsum

fredag 27 januari 2012

Mer bijouterier i affärsdisken.

Jag lovade ju att visa er vad som mer packades upp. Så varsågoda ...ett litet axplock!I låda Nr 1. hamnade plastörhängen. Stora platta eller runda. Blanka eller flera ihop... Alla är från 60-talet.


Låda 2. Här ligger en del av alla halsband. Den vänstra är av bastkulor och gröna  plastkulor. Resten är plasthalsband. Alla är från 50-talet.Manchettknappar var en nödvändighet eftersom man inte riktigt kommit på finessen med knappar. De i mink är lite udda och ska matcha minkbroscherna som jag visade i förra inlägget.


En hel påse med lösögonfransar i sina originalaskar med tillhörande lim. De finns som långa svepande eller korta täta. De är bara att välja efter dagens behov...


En låda full med plastbroscher, skärpspännen och hårsmycken. Har inte ens börjat att sortera denna ännu så jag vet inte riktigt vad som finns... Det får väl bli i sinom tid!

6 kommentarer:

 1. Mina ögonfransar kommer också från Perssons Färg! =)

  SvaraRadera
 2. Oh, the seashell necklace! I just fell in love so much I forgot all my Swedish. ;)

  SvaraRadera
 3. Åååååå, vad roligt. Man vill ju inget annat än vara där och peta. Jättefina fynd.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fynd! Jag vill vara med och rensa!

  SvaraRadera
 5. ah, tjusigt! här har du en som samlar febrilt på plastsmycken från 50/60-talen! jag har säkert sveriges största samling av plastsmycken.. trevligt att få se vad du packat upp, visa mer!

  SvaraRadera