Gamla Konsum

Gamla Konsum

onsdag 11 januari 2012

Åh, vad hittar vi då här...

Oj vad man hittar igen saker när man röjjer!  Okay, det är inte så att jag inte vet VAD  jag har, utan mer att jag inte vet VAR  jag har saker och ting. Fast helt ärligt, ibland blir jag överraskad när jag hittar nån pryl som jag helt glömt bort.


Den här kylbagen visste jag mycket väl att jag hade och även ,på ett ungefär,var den låg. Att det däremot va en termos och en saftflaska från Winner i den var dock en överraskning.


 Den här väskan fick jag av en vän, Karin E. Den är i mycket bra skick. Knappt använd.


 En gammal cykelkorg som jag inte minns varifrån den kommer. Den här rymmer just för stunden frukter i plast. Tänk så det kan bli... Jag skulle nog inte söka dem där om jag skulle kommit på att jag skulle ha dem till något.


 Ett gäng plåtburkar, de flesta har jag fått av vänner. Jag blir jätteglad åt att få tomförpackningar eftersom det är bra som rekvisita till skyltningen. Kaffeburken med Stockholmsblandningen hade jag aldrig sett förr. Undrar om det smakade annorlunda än annat kaffe??

6 kommentarer:

 1. Termosen är Stig Lindbergs Termic, men det visste du nog.
  Stockholmsblandning - då är det samma sak fast dyrare! :)

  SvaraRadera
 2. har bloggen bytt färg eller är det jag som är vimmelkantig.. hehe.. jag tror att jag har frågat dig det varje gång du bytt färg! :P

  snygg kylväska. vansinnigt läckra plåtburkar, speciellt den till höger utan lock för pölsa! läcker cykelkorg och plastfrukter som alltid är bra att ha. jag har en del plastfrukter, ruttnar aldrig.. :)

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg med mycket fint smått och gott! Och plastfrukter är alltid bra att ha som dekoration! :)

  SvaraRadera
 4. Så mycket snyggt du har i gömmorna!

  SvaraRadera
 5. Det låter precis som en polare som hittar nya objekt i sitt uthus hela tiden...han har samlat väldigt länge och har inte koll på vad han har=)
  Tretornväskan är en klassiker!

  SvaraRadera
 6. Jag måste få kommentera din kyl-bag: hade jag bara haft utrymme så hade jag nog arrangerat ett,,,picknickhörn med den, och lite spännande atrialjer!! Man blir ju riktigt glad av att titta på färgklicken :)

  SvaraRadera