Gamla Konsum

Gamla Konsum

söndag 8 januari 2012

Första Fixardagen.


Vi började ifjol med att måla väggarna och lägga in en matta. Dock blev det aldrig klart utan det blev mer ett lager...  Kvar blev bla.muren som har kvar den gula färg som var målad i princip överallt i butiken när vi köpte det.


 Konsum målade allt (och då menar jag ALLT) i  70-talets trendfärger. Dessa är då inget för mig, iallafall inte när det blir för mycket gult och orange.


 Muren och dörren var snabbt målade i en behagligare färg. Rollern är en fantastisk uppfinning, eller hur?


 Dessto mer tidskrävande är det då att måla element men skam den som ger sig... Gör nästan vad som helst för att bli kvitt det gula!


Dagens första återupptäckta pryl som glömts bort. En stor reklamfisk, i papp, för ABU fiskeutrustning. Den måste få en bättre plats! Vi har en del retro fiskeprylar så vi får väl göra en liten hörna med dylika föremål. Nåväl, vi får väl se vad det lider...

6 kommentarer:

 1. häftig fisk! och det var minst sagt en pigg gul kulör ni effektivt arbetade bort.. hihi.. ska bli spännande att se fortsättning på alltihop. mera fix!

  SvaraRadera
 2. vilken otrolig skillnad!!!
  Så bra det kan bli! Kan just undra om de som målade gult också tyckte det blev otrolig skillnad från det förra.
  Fisken- bara såå fin!
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Härligt! Jag älskar att måla om hemma, det är relativt enkelt att göra och det blir så stor skillnad! Och klart att fina fisken ska få en egen hörna. :)

  SvaraRadera
 4. Tack för era positiva kommentarer. Känner mig peppad att fortsätta till helgen!

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt ÅR från mig, önskar dig många nya roliga fynd under året som kommer;)
  Härligt med friska tag på nyåret, vi ska ta tag i golvbyte...

  SvaraRadera