Gamla Konsum

Gamla Konsum

tisdag 9 augusti 2011

Små men naggande goda inköp.


Semestern har varit lång och helt-fantastisk. Dock inte så många loppisar och de loppisar som besöktes hade inte så roliga saker. Men jag har lite svårt att gå från en loppis tomhänt...Här följde det med en hel hop med ljusmanchetter i plast för 1 kr. styck, julklappssnören för en 5:a samt en Emalux skål för 40.


Färgade efterrättsglas (jag förmodar att det är det eftersom de är så stora!) Man hade haft sönder ett glas så 5 stycken för en guldpeng  styck så de fick följa med hem.


Närbild på ett glas. Gamla eller nya? Vet ej men de passar in hos mig oavsett vilket... Vill oxå passa på och tipsa om en ny bloggare. Om jag känner henne rätt så kan den bli både intressant och rolig. Ni hittar henne  här  http://gittansvardag.blogspot.com/  Dessutom är det dax för datorbyte för mig så nu blir det nog tyst i några dagar. Tills allt är på plats i den nya menar jag... På återseende!

3 kommentarer:

 1. ljusmanschetter i plast samlar jag också på mig, de är så läckra! ibland gör jag girlanger av dem. det blir supersnyggt, har några i badrummet. ta isär dem och så bygg med grön ståltråd, långa girlanger. :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilka fina glas du hittat -avis-
  Tack för att du tipsar om min blogg! Och så hoppas jag att datorbytet går bra så att man snart kan hänga med dig och Majken igen!

  Gittan

  SvaraRadera