Gamla Konsum

Gamla Konsum

lördag 10 mars 2012

Det blev några inköp...

Under veckan så började Tradera paketen komma. Det är lika spännande varje gång eftersom det är som ett lotteri... Är det helt ? Hur är skicket? Blev det rätt färg, de va lite svårt att se på fotot... etc. etc...
Hur som helst så blev vi nöjda med veckans köp. Vad tycker ni...En mynt telefon från flydda da´r. Dessa fanns till 1964 då de byttes till en modernare med SOS-knapp. Denna matas med 10 - öringar. Denna funktion tror vi då inte fungerar numera eftersom växelstationerna inte finns. Vi köpte den här på Tradera och till inte allt för hutlöst pris om man ponerar att det inte finns så många i omlopp. Det är en tung apparat, ca 11,5 kg.så frakten kostade en hel del.


Den här lilla lampan sitter ovanför telefonen. Den har suttit i en telefonhytt. Alltså ett litet rum med en mynttelefon i en offenlig miljö.


Jag hittade lite lanthandelsprylar till bra pris hos en säljare på Tradera. Dessa byxor i barnstorlek blir bra för lilla Pia  fram emot våren.

Dessa skidhanskar av trad. 40-50 tals snitt. Dekorbanden bredvid är för att göra vackra paketrosetter i fyra pastell färger.


Priset idag för handskarna var dock drygt x 10. Extra kul med ord.pris. Barnbyxorna ovan kostade 9.50 då det begav sig.


En till Stänk flaska kunde jag inte stå emot. Denna gång blev det en lila.


I sista paketet så kom våra kompletterande singlar i serien " Cruisin. Nu har vi 8 olika singlar. Är det någon som vet hur många det finns i serien??

Lördag kväll innebär en skön seger i 1:a slutspelsmatchen SAIK - MODO. SAIK vann!! Grattis!
Nu stundar melodifestival. Inte lika intressant tycker jag men man bör väl vara "up to date" med Vem som vinner..

3 kommentarer:

 1. Åh, dom gamla telefonerna,,,Perfekt retro-detalj!
  Jag har en svart bakelit i hallen. Och fungerar med nummerskiva då jag har Telia.Att ringa på det sättet är snart en raritet i sig,,,

  SvaraRadera
 2. Köpte en sån där telefon idag. Helt oanvänd. 600 kr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det är bara att gratulera till fyndet !

   Radera