Gamla Konsum

Gamla Konsum

söndag 18 november 2012

Några inköp som ej har visats förr.

Även om hösten, med dess mörker och regn, lyckats få mej ur slag ett tag så har det tillkommit lite prylar i vårat hem. Så här kommer ett potpurri på inköpen.


På Tradera budade jag in några äldre reklamskyltar från STIL mönster. En snäll säljare som skickade den här som bonus till mig.


För det var dessa 2 jag budade hem. Blir bra vid syhörnan.


Från en annan Tradera auktion köpte jag en till Hoover. Tänkte att den kan vara bra att ha eftersom det är klent med reservdelar till dessa. Har ju en exakt likadan som fungerar bra men man vet ju aldrig... Modellen fanns på sent 50-tal.


En dammsugare till fick vi av en bekant här i Åsarna. Det har ju blivit så att snälla personer kommer till oss med prylar som de inte längre vill ha kvar. Å här blir de ju kvar...


Ytterligare Traderaköp. En praktisk hylla och galghängare. Galgarna är svarta och gula. Fyller sin funktion i hallen med gästtofflor i korgen.
Det var allt från Åsarna ikväll.  Vi råkes senare!

2 kommentarer:

  1. Hoover..tyfon..ja namnen indikerar sugkraft och maximal trygghet i funktionen=)

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg damsugare den där Hoover! Vad häftigt att du amvänder din!
    Jag har en blå 50-talare som jag har som golvvas faktiskt,,,haha! Med en stor medföljande låda som resterande delar finns i,,, Men att sätta igång den,,,nä. Då förvinner nog min retrolycka upp i rök!

    SvaraRadera