Gamla Konsum

Gamla Konsum

fredag 23 november 2012

Blandat smått och gott...

Det blir en del foton som liksom blir över, efter det att man gjort ett inlägg. Så för att tömma mappen med bloggbilder så bjuder jag på ett potpurri av bilder.
Ja så var det tänkt men det blev bara ett meddelande att lagringsutrymmet var full!!!
Vad gör man nu?? Hjälp en gammal tönt med minimal datavana....  Köper man mer utrymme bara eller kan man göra något annat??6 kommentarer:

 1. Jag löste det genom att starta upp en bloggprofil till så fick jag nya minnesgb...fritt fram för nya bildinlägg, helt gratis..du loggar in som din nya profil lägger in bilder/inlägg och kan sen återgå till din vanliga när du surfar.
  För vi vill se bilderna=) ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Det där hände mig ockå häromdagen faktiskt. Total panik utbröt ihjärnan på mig för jag är också totalt dataokunnig. Det ska bara funka liksom. Jag köpte mig mer utrymme. Kostar ju inte så mycket o man kan fortsätta blogga i ett par år till:-)

  SvaraRadera
 3. Va? Det hände mig åxå häromdan!! Och jag blev så irriterad då det var bilder till senaste inlägget som skulle in, så jag betalde utan att läsa det finstilta,,,Hade inte tid att söka svar hur man gallrar eller så,,,Hmmm.

  SvaraRadera
 4. Jag använder mig av http://beta.photobucket.com/ där laddar jag upp fotona och sedan lägger jag in dom i min blogg. Då kan man tanka upp massor av bilder och göra album mm.

  SvaraRadera
 5. Japp, du har använt upp allt bildminne. Det händer förr eller senare. Du måste köpa mer (under din profil). Ett tips är att ställa in kameran så att den tar "mindre" bilder (dvs med lägre megapixel). Då räcker bildutrymmet längre.

  SvaraRadera
 6. Du driver en intressant och läsvärd blogg, det vill jag tacka för! Välkommen att följa min http://tamigtillbaka.blogspot.se/

  SvaraRadera