Gamla Konsum

Gamla Konsum

onsdag 5 september 2012

Rundturen fortsätter...

Som jag lovade så fortsätter vi visa vad som skett i garaget med dess "hörnor".


Inget fik utan flipperspel. Detta är ett Gottlieb spel som heter Spirit. Jätteskoj! Dock inte 50-60-tal utan nyare. Minns inte men tror slutet av 70 eller början av 80-talet.


Det gör sig mycket bättre utan blixt eftersom det har mycket lampor och "blink".


Eftersom det är en fd. butikslokal så är det stora ventilationstrummor lite överallt i taket. Vi har försökt kamoflera dessa med lite passande reklam såsom CocaCola.För att avgränsa fiket från garaget så satte vi dit två av de små caféborden samt den blomlåda som vi fick av Rolf på RM Tryck, som numera har sitt tryckeri i det som tidigare var ett cafe´,där just denna fanns som rumsavskiljare.

 
 På stolpen, som blir yttre gräns  mot garaget,  hänger ytterligare 2 automater. Eller åtminstone en, för den ena är en myntväxlare. Man kan växla 1 krona till 4st. 25-öringar. Den köpte jag till min M. när han fyllde år senast. Naturligtvis köpt hos Inlandsloppan.


På den andra sidan av stolpen hänger, för säkerhets skull, RFSU´s kondomautomat.


Oc som det sig bör, en papperskorg i GB design.

 
Strax utanför fiket står detta cafébord som får agera förråd. Kromad vattenkokare samt stor Snapphanegrill även den kromad. Kaffekvarn  samt ett minikök (campingkök). Även detta har vi inhandlat hos ....Inlandsloppan såklart. Extra stolarna i röd/svart galon köptes dock av Loppis på Gården i Östersund. Köpte då 4 stolar och 2 pallar.
Ja det var väl vad jag tänkte bjuda på idag. Väl mött i nästa inlägg för fortsättning följer!

1 kommentar:

  1. Åhhh...jag ser ni bjudit in Chevan på kaffe. =) Snyggt jobbat!!

    SvaraRadera