Gamla Konsum

Gamla Konsum

fredag 20 juli 2012

Klövsjö loppis!

Nämnde i förra inlägget att vi gjorde en avstickare till Klövsjö. Till vår glädje hade man en liten loppis i ett garage som några barn skötte om. Utbudet var inte så stort men vad gör väl det... Det räcker ju med en enda pryl, om den är vad man är ute efter!!


En Stringtupp i form av ljusstake kändes inte fel.


Ännu en tupp ljusstake fick hänga med hem.


Har egentligen ingen nytta av dessa men priset avgjorde... för en guldpeng styck kunde jag inte lämna kvar dem.


De var märkta så här. Inte för att de säger mig nått, men ni andra brukar ju visa undersidan på prylarna. Nån kanske kan berätta varifrån de kommer??


Kompletterande köp! Till stor glädje må jag säga... Dessa drinkskedar i silver med olika mönster på skaften hade vi 6 stycken av sedan tidigare. Hittade nu yttterligare 5 stycken.( Den sjätte är en outstanding som synes på bilden) Tänk att dessa skulle finnas i ett garage i Klövsjö??!!


Är det någon som kan det här med silver så tas information om dessa emot med tacksamhet. Eftersom ingen är den andra lik så antar jag att det är nån designer som står bakom dem....
Så nu - fram med silverputset -
Ma råkes! ( översatt : vi hörs eller ses.)

3 kommentarer:

  1. Grattis! Kan inget om silver, men skedarna ser ut att vara riktiga fynd.

    SvaraRadera
  2. Dina stakar ger verkligen en "vill-ha-känsla"! Grattis för fynden!

    SvaraRadera
  3. Man kan komma till en lada full med skräp, men sen räcker det att man hittar ett par godbitar för att tycka att det var en bra loppis! ;)

    SvaraRadera