Gamla Konsum

Gamla Konsum

onsdag 13 juni 2012

Mellan Student och Skolavslutningar

Just nu är det bråda tider med allaskolavslutningar och examen. Dock hann vi med en auktion i Skålan i Söndags och en förhandstitt på Inlandsloppan i Lördags.
Vi startar med vad som hittades på "Loppan"


Två plastskålar från Gustavsberg modell större är aldrig fel.


En härlig förvaringspryl att ha i badrummet för kammar borstar etc. eller som garderobsförvaring för skor eller småsaker eller .... Ja bara fantasin sätter gränser för vad den kan nyttjas till.


En något udda möbel. Jag har då aldrig sett någon tidigare... I teak med smäckra ben i svart. Lucka fram med lås. Ganska oansenlig utanpå men...


det är ett kylskåp!! Ett barkylskåp enligt Loppis-Lars. Fullt fungerande men inte är det energiklass AAA på det inte. Men det måste få kosta för att ligga på topp!!
I övrigt så är Inlandsloppan välfyllt inför säsongsöppning men på nått sätt är vi mättade på prylar så det måste till det där lilla udda. Det där som saknas just nu, så att säga.

4 kommentarer:

 1. Vilket läckert barkylskåp! Ja, jag skulle inte bry mig om energiförbrukningen men att ha denna stiliga skapelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bryr oss inte vi heller. M. håller på att trimma in termostaten till en lämplig temperatur 8-10 grader. Den kyler mkt bra. 1:a testet blev den -3. Lite väl bra....

   Radera
 2. Kylen var ju hur häftig som helst! Såklart inte särskilt miljövänlig men men...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom det ju finns större miljöbovar än vårt kylskåp så... struntar vi i det! Det funkar klockrent!

   Radera